1 iunie 2010

Dovlecei umpluti cu branza dulce

Ingrediente:
3 dovlecei micuti/medii
200 g branza dulce/cas
50 g kaiser
1 rosie
1 ceapa mica
1 - 2 linguri lapte
1 ou
marar, patrunjel
cimbru, tarhon
sare, piper

Preparare:
Se spala dovleceii si li se taie capetele. Se taie apoi pe jumatate si cu o lingurita se scoate miezul, cu atentie, fara a perfora coaja. Se presara cu putina sare si se lasa sa se scurga de apa cat timp se pregateste umplutura.
Se amesteca branza dulce, rosia si ceapa, tocate, kaiserul tocat marunt, laptele, verdeata tocata marunt si condimentele. Se bate oul ca pentru omleta si se adauga peste umplutura.Se mai adauga o lingura de lapte daca este prea uscata compozitia.
Umplem barcutele cu amestecul de mai sus si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt.
Se lasa la cuptorul incins aproximativ 30 min , pana se rumenesc.