8 august 2010

Rulouri din piept de pui

Reteta lui Magda

Ingrediente:

- un piept de pui
- cateva feliute de sunca de pui
- cateva feliute de cascaval
- sare si piper
- un ou
- faina alba si pesmet

Preparare:


Se taie pieptul de pui fasii nu foarte late si nici foarte lungi si apoi fiecare bucata se bate ca pentru snitele. Punem apoi pe fiecare bucata de carne cate o felie de sunca si una de cascaval ( sa fie subtire taiata )si rulam totul. Eu am infipt o scobitoare in rulouri pentru a nu se desface la prajit.
Dam rulourile prin faina alba, apoi prin ou batut si la urma prin pesmet, dupa care le punem la rumenit in tigaia incinsa.
Dupa ce se racesc putin nu uitati sa scoateti scobitorile.
Le-am servit alaturi de cartofi cu cascaval - reteta pe care o gasesti la categoria de Retete pentru microunde.

Pofta buna !
Sursa foto: sergiusan