20 mai 2010

Braciole din Pulpa de Porc

Ingrediente:

500 gr de pulpa de porc feliata
stafide
un catel de usturoi
patrunjel
capperi
parmiggiano ras
pinoli
o cutie de rosii fara coaja

Preparare:
Se spala feliile de pulpa de porc, capperi de sale, stafidele si patrunjelul. Se pune separat pe o farfurie o felie de pulpa de porc, in o parte a acesteia o sa punem parmiggeano ras, capperi, stafide, pinoli, putin usturoi taiat bucatele dupa gust si putin patrunjel apoi il rotolam si il legam cu ata (se poate inchide si cu scobitoare dar e mai sigur cu ata ca nu se desface).

Dupa ce am termina de facut braciolele se pun intr-o oala cu ulei de masline (nu extravergine) si se acopera braciolele cu apa, se lasa la fiert acoperite cu un capac. Cand apa e scazuta se pune foarte putina ceapa taiat marunt si sucul de rosii obtinut din cutia de rosii fara coaja si se lasa sa fiarba acoperite pana ce devine ca un sos.