Ingrediente:
3 ardei grasi rosii
carne tocata ( pui si de vita)
patrunjel
jumatate cana de orez,1 ou
delikat
paine uscata rasa (pangratato)
o cutie de rosii in sos sau suc de rosii
sare
mozzarella
jumatate cana de apa
ulei de masline (5-6 linguri)
Preparare:
Facem compozitia din carnea tocata si restul de ingrediente, mai putin ardeii pe care-i spalam bine i i taiem la jumatate.
Umplem ardei cu, compozitia de mai sus, ii asezam in tava, dar inainte in tava vom pune uleiu.
Asezam ardei si vom pune sucul de rosii peste ei si in tava si apa.
Dam totul la cuptor, dar mai intai acoperim totul cu folie de aluminiu, ca sa-si lase zeama si sa se coaca mai bine, dam la foc bine incins.
Pe la jumatatea copturii scoatem folia si-i lasam sa se coaca fara, ca sa se rumeneasca frumos.
Cand sunt aproape gata scoatem tava din cuptor si asezam feliile de mozzarella peste ardei, mai dam la cuptor doar cat sa se topeasca branza.