Rosiile sint chiar haioase, nu? Umplutura pentru aceste rosii poate varia in functie de preferinte.
Ingrediente
* - 4 rosii
* - 200gr salam(oricare dupa preferinta)
* - 2 oua fierte(tari)
* - ½ conserva de porumb(200 gr)
* - Cascaval
* - Verdeata (marar,ceapa verde,patrunjel,frunze de salata pt ornat)
* - Sare
* - Maioneza sau smantana
Mod de preparare
Salamul se taie cubulete,la fel si ouale. Verdeata se taie fin. Intr-un vas amestecam salamul,ouale,porumbul,verdeata si un pic de sare(dupa gust)
Apoi adaugam maioneza sau smantana:
Rosiile le spalam, taiem partea de sus,si cu ajutorul linguritei de ceai, inlaturam miezul, lasand-o ca o cupa(miezul se poate adauga la umplutura).
Umplem rosiile si ornam :
Pe o frunza de salata se pun 2 rosii umplute,din verdeata facem peruca pt rosii(exact ca in poza),din cascaval taiem feliute si ornam piciorusele, cu maioneza desenam ochisorii, nasul si buzele!