25 mai 2010

Salata europeana cu cruditati

Ingrediente:
* salata verde
* morcov ras
* telina radacina rasa
* masline negre si verzi
* oua fierte tari
* boabe de porumb dulce
* rosii
* castraveti
* ardei rosu si verde
* ceapa verde
* cascaval taiat cubulete
* peste conserva
* sfecla rosie
* ridiche alba sau rosie

Preparare:

Se taie salata nu foarte marunt,ouale se fierb si se taie in 4 sau mai marunt,morcovul se curata si se da prin razatoarea cea mare la fel si telina radacina,ceapa se taie pestisor iar daca e prea mare se mai taie in 2,sfecla rosie (daca nu aveti puteti sa nu mai puneti)si ridichea se taie felii subtiri sau cubulete, ardeiul la fel se taie cubulete,pestele se scurge de ulei .
Se aseaza pe platou toate in ordinea in care doriti ideia e sa fie salala pusa prima data pe platou apoi restul ingredientelor si se serveste,nu se pune nimic pe ea decat atunci cand o serviti se pune sare,piper,otet si ulei de masline