20 mai 2010

Ciuperci umplute cu carne

Ingrediente:

* 4 ciuperci mari
* 200-300 gr.carne tocata de vaca(pui)
* 1 ou
* sos de rosii
* patrunjel
* oregano
* parmezan (sau cascaval ras)
* usturoi
* ulei de masline(floarea-soarelui)
* sare
* piper

Preparare:
Se curata ciupercile, se spala bine , se scobesc putin daca sunt mai groase, se separa piciorul si se taie impreuna totul marunt. Se pune intr-un castron impreuna cu carnea tocata, patrunjelul si usturoiul tocat , oul, sare si piper (daca dorim). Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se pune o lingurita sos de rosii deasupra , se presara parmezan sau cascaval , se presara oregano si patrunjel, se pune o lingura de ulei pe fiecare ciuperca si se dau la cuptorul incalzit bine.

In 20-30 minute sunt deja gata.