20 mai 2010

File de macrou in sos de rosii

Ingrediente:
-5 bucati file de macrou (sau congelat)
-3 linguri bulion sau 300 ml suc de rosii
-ulei de masline
-o ceapa
-condimente (cimbru,
piper,
ienibahar boabe,
patrunjel,
praf usturoi,
delikat)

Preparare:
Intr-o tava asezam pestele, turnam putin ulei de masline apoi adaugam sucul de rosii sau bulionul diluat in apa in care am pus si condimentele.
Taiem ceapa si presaram deasupra, acoperim tava cu folie si dam la cuptor.
Inainte de a scoate pestele din cuptor cu 5-7 minute luam folia de deasupra ca sa se rumeneasca putin.
Daca pestele e congelat trebuie tinut in cuptor cam 30-40 minute.
Daca e proaspat il tinem 20-25 minute.

Pofta buna!

Mentiuni:
Se serveste cald sau rece sau puteti face la el o garnitura dupa preferinte.Merge foarte bine cu legume mexicane.